Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Σπ. Μυλωνάς για τα 3 χρόνια στο τιμόνι του δήμου: Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, τα επόμενα χρόνια, θα αλλάξουν οριστικά τη μοίρα του τόπου μας

1η Σεπτεμβρίου 2022. Η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με επί κεφαλής το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, συμπληρώνει τρία χρόνια και ξεκινάει το τέταρτο χρόνο της θητείας της.

Με αφορμή την επέτειο ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αναλογίζομαι σήμερα τα τρία χρόνια που πέρασαν αλλά και τη χρονιά που ακολουθεί. Ήταν χρόνια σκληρής δουλειάς και επίμονης προσπάθειας. Με επιτυχίες και δυσκολίες.

Με βήματα εμπρός αλλά και ισχυρές δυνάμεις καθήλωσης στο χθες. Με πανδημία και φυσικές καταστροφές, αλλά και με οργανωμένη δουλειά για να σταθούμε όρθιοι και να γυρίσουμε τη σελίδα.

Δεν είναι τώρα η ώρα του απολογισμού. Όμως αυτήν τη στιγμή μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις έχουν ωριμάσει και βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης. Κάνουμε πολλά, ακολουθούν περισσότερα. Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, τα επόμενα χρόνια, θα είναι αυτά που θα αλλάξουν οριστικά τη μοίρα του τόπου μας.

Με σκληρή καθημερινή προσπάθεια, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημότη, με σαφείς και ξεκάθαρους στόχους που τους υπηρετούμε με πίστη, διαφάνεια, αυτοπεποίθηση και σχέδιο. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας βρίσκει το βηματισμό του προς ένα καλύτερο μέλλον για το δημότη και τον τόπο».

 

Παρόμοια Άρθρα

Απεργούν σήμερα οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πάτρα: Το σκοτεινό μυστικό & οι νέες καταγγελίες για τη σπιτονοικοκυρά

Nikoleta

Πλήθος κόσμου, υπουργοί και Μαρινάκης στην κηδεία του Π. Τζένου

Δημητρίου