Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πένθος σε Ακράτα και Πλάτανο, έχασε τη μάχη ο Πέτρος Σακελλαρόπουλος

Μετά από πολύμηνη μάχη, λύγισε και πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Πέτρος Σακελλαρόπουλος, ένας σπουδαίος ακρατινός.

«Καλό ταξίδι Πέτρο Σακελλαρόπουλε, έδωσες γενναία έναν πολύμηνο άνισο αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερες. Η Ακράτα και ο Πλάτανος, αλλά και ολόκληρη η Αν. Αιγιάλεια, αποχαιρετούν έναν κοινωνικό, δραστήριο και αγαπητό σε όλους συμπολίτη μας.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του. Αναπαυσου εν ειρήνη», έγραψε η Μαρία Οικονομοπούλου, κάνοντας γνωστή τη θλιβερή είδηση.

Ο εκλιπών ήταν σε κώμα από τον Σεπτέμβριο φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, μετά από πτώση από άλογο το απόγευμα της Κυριακής 3/9/2023

Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος στα Γκουμέικα Ακράτας από κάτοικο, ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 59χρονο Πέτρο Σακελλαρόπουλο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και διασωληνώθηκε.

Μετά διεκομίσθη στη ΜΕΘ Πύργου, καθώς εκεί βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη και μερικές μέρες μετά, σε ιδιωτική Μονάδα στην Αθήνα.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων στον 59χρονο, ωστόσο δύο φαίνεται να είναι τα επικρατέστερα σενάρια.

Το πρώτο, ο άνδρας να έπεσε από το άλογο και το δεύτερο, το ζώο να τον κλότσησε την ώρα που το φρόντιζε.

Ο Πέτρος Σακελλαρόπουλος που θεωρείται έμπειρος αναβάτης, έχοντας μάλιστα συνεχή παρουσία σε ιππικούς αγώνες που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ακράτα, διατηρεί γραφείο τελετών στο Κράθιο.

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε ο πατέρας του διευθυντή του Ασύλου Ανιάτων Πατρών

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κορονοϊός: Τεστ στους ταξιδιώτες από την Κίνα αποφάσισε η ΕΕ

Γιώργος Αθανασόπουλος

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ: Μπήκαν σε σπίτι και σήκωσαν τα … σώματα καλοριφέρ!