Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων στο Κεφαλόβρυσο ΒΙΝΤΕΟ

Mε μεγάλη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών ξεκίνησε στο Κεφαλόβρυσο του δήμου Μεσολογγίου η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας. Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν 100 περίπου επιχειρήσεις παραγωγής Αγροδιατροφικών Προϊόντων όπω Γαλακτοκομικών, Παρθένων Ελαιολάδων, Μελισσοκομικών, Ζυμαρικών, Κρασιών, Ποτών, Γλυκισμάτων, Βιολογικών Προϊόντων, Αρωματικών Φυτών, Ελληνικών Ξηρών Καρπών, Καλλωπιστικών Φυτών κλπ καθώς και επιχειρήσεις αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης που απηύθυνε χαιρετισμό όπως και οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, Αγροτικής Ανάπτυξης Θόδωρος Βασιλόπουλος και Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης καθώς και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Στους χώρους της έκθεσης αγρότες, κτηνοτρόφοι, εξειδικευμένο εμπορικό κοινό, καταναλωτές και φίλοι της γεύσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν διάφορα παραδοσιακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ, να παρακολουθήσουν επιστημονικές ημερίδες, συζητήσεις, εκθετήρια και να ενημερωθούν για τα αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μαγειρικής, παιδικά εργαστήρια, μουσικές εκδηλώσεις και πολλά ακόμα.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου -σε συνεργασία με καταξιωμένους Chefs- θα δημιουργούν και θα προσφέρουν παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα πιάτα για όλους τους επισκέπτες.

 

Παρόμοια Άρθρα

Ποια Δημοτική Ενότητα στην Πάτρα θα μείνει χωρίς νερό την Παρασκευή

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ανεμβολίαστη γιατρός στην Εντατική με κορονοϊό!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εκατσε στη λεκάνη για…χοντρό του και τον δάγκωσε πύθωνας!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης