Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτισμός

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» στο Αίγιο! Μην το χάσετε, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS παρουσιάζουν την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 9.15μ.μ., στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, το έργο του Ιούλιου Βερν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής, οι οποίοι μετά τη θεατρική παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά θα δοκιμαστούν σε νέες περιπέτειες.

Ο Γιάννης Παπαθανασίου σκηνοθετεί το κλασσικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε μια ευφάνταστή διασκευή.

Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι ότι παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection, η οποία σχεδιάστηκε στο εξωτερικό, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!

Τιμή εισιτηρίου:12€.
Προπώληση: 10€ στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλ. Οικονόμου 7), στο κατάστημα «Ρεζέρβα» (Μητροπόλεως 95) και στο www.viva.gr.

 

Παρόμοια Άρθρα

Λοβέρδος: Καλά κάνει ο Ανδρουλάκης και δεν πάει να ενημερωθεί!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Αίγιο

news

Φεύγουν λόγω Κασσελάκη δύο ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης