Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Μπαίνει και ο δήμος Αγρινίου στη μάχη κατά του ΠΔ της Κεραμέως, σύμμαχος στον αγώνα του Αιγίου!

Μπαίνει μπροστάρης ο δήμος Αγρινίου στη μάχη για να ακυρωθεί το ΠΔ και να μη φύγει η Σχολή Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου για την Πάτρα!

Στο κάλεσμα φιλολόγων και Β’ ΕΛΜΕ για συστράτευση με στόχο να αποτραπεί μέσω της νομικής οδού η μεταφορά του πανεπιστημιακού τμήματος υπήρξε αντραπόκριση.

Στην πρωτουβούλια με στόχο να αρθεί η “αδικία” σε βάρος του Αγρινίου συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος της πόλης και το δικηγορικό γραφείο Βαμβακά.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Ευθύμιος Αδάμης, μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος αναφέρει:

“Ο κύβος ερρίφθη! Προσφυγή! Ο Δήμαρχος Αγρινίου, το δικηγορικό γραφείο Βαμβακά, η ΕΛΜΕ, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη του κοινού αγώνα!

Τον αγώνα πλαισιώνουν ο κ Τραπεζιώτης, η ΕΜΑ, η Αρχαιολογική Εταιρεία Θεστιέων και πλήθος πολιτών! Η πόλη δικαιούται και θα διεκδικήσει με την συνδρομή όλων μας το μέλλον της.

Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που αναλαμβάνουν το βαρύ χρέος της διεκδίκησης και της τελικής δικαίωσης… Η αδικία δεν θα περάσει!”

 

Παρόμοια Άρθρα

Τους έκανε την καρδιά περιβόλι η Βικτωρία με τη μωβ μέδουσα…

Είστε πυρόπληκτοι αγρότες σε Αχαϊα-Ηλεία; Πάρτε στο 1540

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Αίγιο, με ανθρωποκυνηγητό!

Χρήστος Βεργαναλάκης