Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Μιχ. Σιδηρόπουλος: Να επιστρέψει η περιφερειακή διακυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, ορκίστηκε νέος περιφερειακός σύμβουλος. Και έκανε και δήλωση για την επόμενη μέρα:

«Ορκίστηκα νέος Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» ενώπιον του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ως πρώτος επιλαχών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2019, εισέρχομαι στο Συμβούλιο στη θέση του παραιτηθέντος, Απόστολου Κατσιφάρα και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Τρία χρόνια και πλέον μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 αλλά και ένα χρόνο πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, έχω τη χαρά και τη τιμή να ενταχθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους και όσες με στήριξαν στις εκλογές του 2019 και μου έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθώ σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρώην Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα που με τη γενναία του πράξη άνοιξε το δρόμο και λειτούργησε ως καταλύτης για διεργασίες και εξελίξεις στο αυτοδιοικητικό πεδίο.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο προεκλογικό έτος αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετό ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψει η περιφερειακή διακυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση».

Παρόμοια Άρθρα

Πανελλήνια θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Καλαβρύτων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποιον ταλαιπωρημένο δρόμο φτιάχνει ο δήμος στην Κάτω Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης