Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Επέστρεψαν το γάντι στον Πελετίδη ο Κουνάβης και ο Μοίραλης. «Αυτός φταίει, μην τα χρεώνει σ’ εμάς»!

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης χρέωσε κομμάτι της πολιτικής ευθύνης για το ότι η Κυβέρνηση αρνήθηκε να περάσει τροπολογία του ΚΚΕ για ενίσχυση των δήμων για πληρωμή των συμβασιούχων στους εκπροσώπους των κομμάτων της Αχαΐας που βρίσκονται και στο δημοτικό συμβούλιο, εννοώντας τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και τον γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Μοίραλη.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος απάντησε: «Αρχικά θέλω να αναφέρω ότι ήταν απαράδεκτη η στάση του Δημάρχου να μου κάνει επίθεση ενώ είδε πως έφυγα από το δημοτικό συμβούλιο. Επρεπε να ρωτήσει γιατί έφυγα, επειδή γνώριζαν άλλοι συνάδελφοι πως θα πήγαινα στην κηδεία του Ανδρέα Γεωργόπουλου, όπου ήρθε και ο ίδιος αργότερα. Δυστυχώς δεν δείχνει πολιτικό πολιτισμό η κίνησή του.

Η ουσία είναι ότι τα έχει κάνει μαντάρα ο κ. Πελετίδης με τις διαδικασίες που ακολουθεί. Εχει ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος.

Ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Νίκος Μοίραλης, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Αλεξόπουλου, είπε: «Εμείς ήμασταν εκεί ως δημοτική παράταξη και στη Βουλή και στην κινητοποίηση.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί και πήρε πρωτοβουλία να κατατεθεί κοινή τροπολογία από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για να αναδειχθεί η ανάγκη ικανοποίησης του αιτήματος του Δήμου. Από κει και πέρα, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να τους προσλάβει, εμείς θα βγούμε να δίνουμε απαντήσεις;».

 

Παρόμοια Άρθρα

Καραθανασόπουλος ρωτάει Σταϊκούρα για τον Οδοντωτό

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Στράτος Βαρδάκης αποχαιρετά συγκινητικά τη Μαρίτα…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Την 1η Οκτωβρίου στον «Αστέρα» η εναρκτήρια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών

Χρήστος Βεργαναλάκης