Patra News
Slider Οικονομία Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

«Εμείς» τη βουλιάξαμε την Αχαϊκή, οι Κρητικοί όμως ανοίγουν Παγκρήτια Τράπεζα στην Πάτρα!

Εμείς, όπως αποδείχθηκε, δεν ήμασταν ικανοί να κρατήσουμε την Αχαϊκή Τράπεζα, η τύχη της οποίας, για συγκεκριμένα θέματα, θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου είναι πολλοί οι κατηγορούμενοι…

Οι κρητικοί όμως ήταν και παραμένουν πρώτοι μάγκες σε αυτά. H Παγκρήτια Τράπεζα «απλώνει» τις δραστηριότητες της και στην Πάτρα.

Aπό Δευτέρα τίθεται σε λειτουργία το κατάστημα της Τράπεζας σε αναμορφωμένο κτίριο στην οδό Αγίου Ανδρέου, πριν την οδό Κολοκοτρώνη.

Διευθύντρια του καταστήματος η Θεοδώρα Καρανδρίκα και αναπληρωτής Διευθυντής ο Αντώνης Τζανέτος, ενώ το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει και 8 νέες θέσεις εργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης της Παγκρήτιας με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, θα δημιουργηθεί η πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα, με ένα ενεργητικό που σε δύο χρόνια θα ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απόκτησης των εργασιών της HSBC στην Ελλάδα. Το όνομα της νέας τράπεζας θα είναι Candia Bank, θα έχει έδρα στην Αθήνα και δύο περιφερειακές διευθύνσεις σε Ηράκλειο και Χανιά.

Παρόμοια Άρθρα

Λάβρος ο Μητροπολίτης για την φωτιά: «Τα βλεδυρά έργα των εμπρηστών…»

Δημητρίου

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα: Θα μπορούσε να ήταν ο παππούς μας και η γιαγιά μας…

Σε ποιους τα ‘χωσε χοντρά ο Γ. Κοτοπούλης μετά το θάνατο του Σπύρου Φωκά

Χρήστος Βεργαναλάκης