Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Γ. Λαϊνιώτης για Μητσοτάκη: Τώρα πια είναι μόνος και στήριγμα έχει μονάχα τους πραιτωριανούς του!

Παρέμβαση για το θέμα των υποκλοπών στον Νίκο Ανδρουλάκη και την στάση της Κυβέρνησης έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ελλληνικής Λύσης Γιάννης Λαϊνιώτης.

Και καατακεραυνώνει τον Κυριάακο Μητσοτάκη!

Ενα απόσπασμα:

«Αυτές τις ώρες ζούμε το τέλος του καθεστώτος Μητσοτάκη, το τέλος του “επιτελικού” κράτους που έστησε, που όπως αποδεικνύεται ξετυλίγοντας το κουβάρι, λειτούργησε ως ένας μηχανισμός ο οποίος υπηρετούσε τον επικεφαλής του καθεστώτος και μόνο.

Και τι βλέπουμε? Βλέπουμε το κτήνος την ώρα που βγάζει επιθανάτιους ρόγχους να χώνεται στον οχετό και να πετά στους αντιπάλους του το περιεχόμενό του.
Αυτό σίγουρα δεν είναι Δημοκρατία, ούτε καν αυταρχικός μηχανισμός.

Είναι μία καρικατούρα η οποία επί τρία χρόνια κατάφερε να εξουσιάζει τη χώρα και σε αυτό έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη τα κόμματα της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, και πολύ μεγαλύτερη εμείς οι πολίτες που είχαμε τα μάτια μας ερμητικά κλειστά στη βία, στην ανομία, στις απευθείας αναθέσεις πολλών δισεκατομμυρίων, στο γιουρούσι στον κρατικό κορβανά, στην Ευρωπαϊκή πρωτιά στους θανάτους από τον κορωνοϊό, στην ακρίβεια, στην ρήτρα αναπροσαρμογής, στην κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, στη φτωχοποίηση των πλέον αδύναμων πολιτών.

Και πολλά, πολλά άλλα…
Τώρα, όπως προανέφερα, ζούμε το τέλος του επιτελικού κράτους και του καθεστώτος Μητσοτάκη.
Πολύ σύντομα θα ζήσουμε και το πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο δεν θα καταφέρει να αποτρέψει ότι και αν επιχειρήσει να κάνει.

Και εδώ που τα λέμε δεν μπορεί να κάνει τίποτα σπουδαίο, γιατί δεν είναι από τη στόφα των πολιτικών που είναι γεννημένοι και σφυρηλατημένοι για σπουδαία πράγματα.
Ένας μέτριος μάνατζερ είναι, αν και, ακόμα και αυτό είναι υπό συζήτηση…

Συνεπώς όποια προσπάθεια και αν κάνει, ότι και αν μηχανευτεί, το μόνο που θα καταφέρει είναι να παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα στην καρέκλα του πρωθυπουργού.
Γιατί? Γιατί τώρα πια είναι μόνος και στήριγμα έχει μονάχα τους πραιτωριανούς του.
Ούτε καν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολύ αδύναμος πρωθυπουργός.
Δεν φοβίζει όσους τον φοβόντουσαν, δεν συναρπάζει όσους τον θαύμαζαν, δεν καθηλώνει όσους τον πίστευαν.
Ο βασιλιάς είναι εντελώς γυμνός. Στερείται ακόμα και “φύλλου συκής”.
Και είναι θέμα ολίγου χρόνου να τελειώσει όχι μόνο την κυβερνητική του θητεία, αλλά και την πολιτική του καριέρα.
Τώρα δεν τον θέλουν ούτε τα συστήματα που τον στήριζαν αναφανδόν, γιατί πλέον δεν μπορεί να μοιράσει τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, όπως επιθυμούσαν οι προστάτες του.
Τώρα πια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι άχρηστος και στους προστάτες του, γιατί δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους.
Αφήστε που πιθανότατα παραμονεύουν και Ειδικά Δικαστήρια, γιατί προκάλεσε βλάβη στη Δημοκρατία και το Δημοκρατικό πολίτευμα.

Εκείνο που χρειάζεται σήμερα η χώρα, είναι μια πολιτική δύναμη που θα προωθήσει τον πρωτογενή τομέα, τις εξορύξεις φυσικού αερίου και πετρελαίου, την κάθαρση σε όλα τα επίπεδα, την ανοικοδόμηση του κράτους δικαίου, την ανάταξη του κοινωνικού κράτους και την ενεργό συμπαράσταση και στήριξη στους πλέον αδύναμους πολίτες.
Αυτή η πολιτική δύναμη υπάρχει και είναι η…Ελληνική Λύση»!

Παρόμοια Άρθρα

Ελαιοπαραγωγοί: Φέτος δεν θα έχουμε λάδι ούτε για το φαγητό

Nikoleta

Πανέτοιμες για απόψε οι 13 όμορφες και καταπληκτικές διεθνείς μας

Δημητρίου

Ποιο έργο έβγαλε από το ψυγείο ο δήμαρχος Ανδραβίδας και το τρέχει ήδη

Χρήστος Βεργαναλάκης