Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Δημ. Κατσικόπουλος εγκαλεί τον Τάκη Παπαδόπουλο για θεσμική εκτροπή επειδή ανέλαβε στην υπόθεση του Pick

Κατσικόπουλοςς εναντίον Παπαδόπουλου! Ο πρώην Νομάρχης Αχαϊας και νυν περιφερειακός σύμβουλος Δημ. Κατσικόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκη Παπαδόπουλου. Να η ανάρτησή του, που αφορά το ότι ο κ. Παπαδόπουλος, με τη δικηγορική του ιδιότητα, ανέλαβε την υπεράσπιση οδηγού που ήταν μέσα στους κατηγορούμενους για τον σοβαρό τραυματισμό 6χρονου παιδιού στο Καρτ της Κυριακής.
«Σχολιαζοντας την σταση του Προεδρου του Περιφερειακου Συμβουλιου κου Τακη Παπαδοπουλου σχετικα με την αναληψη της υπερασπισης του οδηγου Καρτ που εξετραπη της πορειας του και τραυματισε τον εξαχρονο, εχω να παρατηρησω τα εξης:
Ο Προεδρος του Περιφερειακου Συμβουλιου ειναι θεσμος και εκπροσωπει, λογω της θεσμικης του ιδιοτητας, ολο το Περιφερειακο Συμβουλιο. Ο κος Παπαδοπουλος μαλιστα εξελεγη με τις ψηφους ολων των παραταξεων. Θα παραβλεψω το γεγονος οτι παρισταται σε εκδηλωσεις εκπροσωποντας τον κο Περιφερειαρχη και την παραταξη με την οποια εξελεγη.
Το να αναλαμβανει ομως την υπερασπιση μιας υποθεσης, οταν η κοινη γνωμη ειναι καταφανως αντιθετη, συνιστα εκτροπη.
Θα αντιτεινει κανεις οτι δεν υπαρχει ασυμβιβαστο της ιδιοτητας του Προεδρου του Περιφερειακου Συμβουλιου με αυτη του Δικηγορου. Πολυ σωστα. Ομως οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο;
Θεωρω οτι η συγκεκριμενη υποθεση εγειρει μειζον ηθικο θεμα και θα τεθει στο Περιφερειακο μας Συμβουλιο. Η εκτροπη αλλωστε αυτη ειναι καθ υποτροπην δεδομενου οτι υπαρχει το προηγουμενο της αναληψης της υπερασπισης διοργανωτων Coronoparties και μαλιστα εν μεσω Πανδημιας.
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου!!
Και με την ευκαιρια θελω να ευχηθω περαστικα στον εξαχρονο.
Ενωνω τις ευχες μου με τις ευχες ολων των συμπολιτων μας!!!»

Παρόμοια Άρθρα

Η ΕΨΑ έχασε τον ιδρυτή της

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αγρίνιο: Η μητέρα του 28χρονου που ασελγούσε στο 4χρονο γνώριζε και τον κάλυπτε

Nikoleta

Ξεχάστε τα πάντα: Εκτακτο σχέδιο της Κομισιόν για ενδεχόμενο ενεργειακού blackout

Δημητρίου