Patra News
Slider Ελλάδα

Σοκ: Επεσε πάνω στο όχημά του τεράστιος βράχος από μεταλλεία βωξίτη και τον διέλυσε…

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Φωκίδα για τον απεγκλωβισμό 40χρονου εργάτη από τη στοά 617 των Μεταλλείων Βωξίτη στη Βάργιανη στο 52ο χλμ του δρόμου Άμφισσας – Λαμίας.

Ο εργάτης απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του…

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν εντός της στοάς περίπου σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το άνοιγμά της όταν αποκολλήθηκε βράχος που έπεσε πάνω σε όχημα 4Χ4 στο οποίο επέβαινε και το καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, εντός της στοάς βρίσκονται άλλα δύο άτομα που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους μέσω των εσωτερικών τηλεφώνων και να ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Για τον απεγκλωβισμό του 40χρονου έχουν κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από την 7η ΕΜΑΚ την ΠΥ Άμφισσας και το ΠΚ Πολυδρόσου, μαζί με συνεργεία των Μεταλλείων που έχουν τα απαραίτητα μηχανήματα για την απομάκρυνση του βράχου και τη διάνοιξη της σήραγγας.

Όπως αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας «έχει καταρρεύσει στοά και είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχει ένας νεκρός εργαζόμενος και δυο ακόμα εγκλωβισμένοι», υπογραμμίζοντας ακόμη ότι κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρίσκεται εκεί και καταβάλει προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ανδρας αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονη μαθήτρια!

Δημητρίου

Η Σία Αναγνωστοπούλου εξηγεί γιατί τάσσεται υπέρ της Εφης Αχτσιόγλου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Οσοι νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, είναι όλοι ανεμβολίαστοι!

Χρήστος Βεργαναλάκης