Patra News
Slider Αθλητικά

Η φιέστα του Αίολου Αγυιάς – Φωτος

Αφορμή της φιέστας αποτέλεσε η κατάκτηση του νταμπλ από την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς, η οποία πανηγύρισε φέτος δύο τίτλους (πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η).
Την Κυριακή η εκδήλωση ξεκίνησε με το All Star Game ανάμεσα στον Αίολο Αγυιάς και τους Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες της ομάδας, με το θέαμα στα δύο 10λεπτα που παίχθηκαν να είναι χορταστικό.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών και όλων όσων στήριξαν την ομάδα μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς στη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και ο αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Τάκης Παπαδόπουλος) και ο Δήμος Πατρέων («παρών» ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος) και οι χορηγοί Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος-Super Cargo/Super Travel, Δημήτρης Βυργιώτης-Divico, Γιώργος Ευστρατιάδης-Υδάτωρ, Θεόφιλος Καϊμακάς, Σωτήρης Λαϊνιώτης-BBD, Ρήγας Μαρλαφέκας-Λουξ, Χαράλαμπος Μιχαλάκος-Carna, Γιάννης Μπαλής, Γιώργος Ντάνος-Τρίαινα, Τάκης Πολυδωρόπουλος-PLD, Σπύρος Σακελλαρόπουλος-Αχίλλειο, Γιώργος Σπυρόπουλος-Rania Tours, Κώστας Τζέλης-Παπαδόπουλος/Τζέλης, Δημήτρης Φάκαλος-Ντεζενέ και Σταύρος Φραγκιάς-Paxman.

Στη συνέχεια παίχθηκε δεύτερο All Star Game ανάμεσα στον Αίολο Αγυιάς και την θυγατρική του ομάδα ΑΕ Αγυιάς που κατέκτησε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ακολούθησε ειδική παρουσίαση στα τμήματα ποδοσφαίρου (από τον επικεφαλής Παναγιώτη Καρακίτσο), κολύμβησης και σκουός (από τον Ανδρέα Κομινάτο, με την παρουσία και των πρωταθλητών τοιχοσφαίρισης Φαίδρας Βανταράκη, Αθανασίας Ράγκου και Θεοφάνη Ανδρικόπουλου), καθώς επίσης και η βράβευση της ομάδας βόλεϊ των Κορασίδων (προπονητής ο Αντώνης Γεράνιος) για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου της ΕΣΠΕΠ. Συγκεκριμένα την ομάδα αποτελούσαν οι Σίλια Βανταράκη, Γεωργία Γεωργακοπούλου, Αναστασία Γκελμπέση, Σοφία Δρογγίτη, Ιόνη Μαυροθαλασσίτη, Ηρώ Μελεσσανάκη, Νάγια Κουνάδη, Παναγιώτα Λινάρδου, Κωνσταντίνα Πετροπούλου, Εύη Προδρομίτη, Μαρίνα Τουντοπούλου, Αντριάννα Τριάντη, Δήμητρα Χριστοδουλοπούλου, Ελευθερία Κατριβέση και η αρχηγός Μαρίζα Σουβαλιώτη. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θόδωρος Κανελλόπουλος.

Βραβευτήκαν επίσης οι ομάδες μπάσκετ που διακρίθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Και ακολούθως ο Αίολος Αγυιάς βραβεύθηκε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και της ανόδου στη Β΄ Εθνική, με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος.

Ακολούθησε φυσικά ξέφρενο πάρτι και πολύ όμορφες εικόνες χαράς που μόνον ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!

Η μεγάλη «οικογένεια» του Αίολου Αγυιάς επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εορταστική εκδήλωση στον πολυχώρο «Three Action».

Φορείς, γονείς, αθλητές, προπονητές, χορηγοί και φίλοι του Οργανισμού δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χρωμάτισαν το γήπεδο με τα χρώματα του Αίολου Αγυιάς, του μπάσκετ και των άλλων αθλημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογός.

Παρόμοια Άρθρα

Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα, τον 2ο νεκρό της Γέφυρας στα Μποζαϊτικα

ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Κατανυκτική θρησκευτική συναυλία

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Λόγω…Μνημονίου υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσουν φέτος καντίνες στην Πλαζ στην Πάτρα!