Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Εσταξε δηλητήριο για τον Μητσοτάκη ο Νίκος Μοίραλης, λέγοντας μεγάλες και «πικρές» αλήθειες για την Ελίζα Τζένγκο

Τα είπε χύμα και τσουβαλάτα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μοίραλης. Και η δήλωσή του θα προκαλέσει πάταγο, γιατί είναι μια ευθεία και ντόμπρα δήλωση!

Να τι είπε:

Ήταν Ιούνης του 2015 όταν πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία στη Βουλή με σκοπό την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στη χώρα μας…
Τότε λοιπόν, ΝΔ & Κυριάκος Μητσοτάκης είπαν ένα μεγάλο #ΟΧΙ σε αυτά τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, πήγαν σχολείο στην Ελλαδα, μιλούν την γλώσσα μας, σπούδασαν & εργάστηκαν στην χώρα μας χτίζοντας την ζωή τους εδώ μαζί με όλους μας.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η Ελίζα Τζένγκο που μας χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο ακόντιο.
Ο πρωθυπουργός της χώρας μας έστειλε θερμά συγχαρητήρια στην Ελίζα λέγοντας της ότι μας γεμίζει υπερηφάνεια η απόδοση της και το χρυσό μετάλλιο της…

Επειδή κανένα ΜΜΕ δεν θα το αναφέρει αυτό, απλά να σας το πούμε εμείς πως αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και το 2015, η Ελίζα Τζένκο θα κρατούσε τη σημαία της Αλβανίας και θα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της γειτονας χώρας.

Πέρα από τα αδέρφια Αντετοκούμπο στο μπάσκετ, την Ελίζα Τζένκο στο ακόντιο και τοσους άλλους Έλληνες αθλητές που είναι παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην χώρα μας, υπάρχουν αμέτρητα Ελληνόπουλα με γονείς αλλοδαπούς που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας και απλά εργάζονται στην χώρα μας, φορολογούνται στην χώρα μας και ζουν τις ζωές τους στη χωρα μας μαζί με εμάς, με εμάς & πολλές φορές για εμάς.

Ο «Πανηγυρικός» του Ισοκράτη αναφέρει κατά το παρελθόν: «Όσοι μετέχουν της Ελληνικής παιδείας, είναι Έλληνες».

Υ.Γ. Καλο απόγευμα Κυριακής & καλές διακοπές στον Κυριάκο που την αλλη εβδομάδα θα ανοίξει τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου για να υποδεχθεί την Ελίζα και να φωτογραφηθεί μαζί της!!!!!!!!».

 

Παρόμοια Άρθρα

Απολλωνάρα ολέ, 74-72 το Περιστέρι και πλέι-οφ

Δημητρίου

Πήρε και πράσινο χειροκρότημα ο Αϊβαλής!

Πρόεδρος ΕΟΦ για ελλείψεις φαρμάκων: Σε 10 ημέρες η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί

Γιώργος Αθανασόπουλος