ΣΟΚ! Ανέβασε αυτό το σημάδι στο Facebook - Όταν έμαθε τι είναι, μπήκε στο χειρουργείο

Δημοσιεύτηκε: 04/12/2017 - 13:15

Η 40χρονη Keely Jones από την Β. Καρολίνα των ΗΠΑ, εντόπισε ένα σημάδι στον δεξιό της κρόταφο. Έμοιαζε με μια ελαφρώς κοκκινωπή ελιά, ή σημαδάκι - Δυστυχώς αποδείχθηκε κάτι χειρότερο

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί στο Facebook την περιπέτειά της, προκειμένου να μας θορυβήσει όλους, σχετικά με τα ανεπαίσθητα συμπτώματα που μπορεί να έχει ένας καρκίνος στο δέρμα.

Η ανάρτησή της στο facebook είναι συγκλονιστική. 

«Βλέπετε αυτό το μικροσκοπικό σημαδάκι στην πρώτη εικόνα; Αυτό ήταν το μοναδικό που φαινόταν στην επιδερμίδα», έγραψε στην δημοσίευσή της στο Facebook. Αποδείχτηκε ότι ο περισσότερος καρκίνος του δέρματος ήταν κρυμμένος κάτω από την επιφάνεια του δέρματός της. Χρειάστηκε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει όλο βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

Όπως αναφέρει η ίδια, πρόσεξε το σημάδι, που έμοιαζε με σπυράκι, καθώς έκανε καθαρισμό προσώπου σε αισθητικό. Εκείνος παρατήρησε το κοκκινωπό σημάδι και της πρότεινε να δει έναν δερματολόγο. “Δεν έχω συνήθως κηλίδες στο πρόσωπό μου, γι' αυτό ήταν ασυνήθιστο για μένα να έχω ένα τέτοιο σημάδι”, είπε η 40χρονη και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι ήταν απλώς ένα 'δύσκολο' και 'επίμονο' σπυράκι, γι' αυτό συνέχισα να το σκαλίζω και κάθε φορά απλώς άνοιγε λίγο και αιμορραγούσε, αλλά δεν έφευγε».

Η Jones είπε ότι δεν έκανε solarium και απέφυγε τον ήλιο. Ελπίζει ότι αυτές οι εικόνες θα ευαισθητοποιήσουν όποιον τις βλέπει. «Μοιράστηκα αυτές τις φωτογραφίες γιατί γνωρίζω ότι μπορεί να είναι ακατανόητο, ή σοκαριστικό να τις βλέπεις στο newsfeed σου. Αλλά αν αυτό το post ενθαρρύνει ακόμη και ΕΝΑ άτομο να εξεταστεί από δερματολόγο, τότε αξίζει τον κόπο», έγραψε στο Facebook.

Πηγή
 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.