*

Νέα K8 και K8 Plus από τη Lenovo

Δημοσιεύτηκε: 08/09/2017 - 15:40

Η Lenovo ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές, με το K8 Plus να είναι το οικονομικότερο smartphone της εταιρείας με διπλή κύρια κάμερα. Η δεύτερη συσκευή έχει την ονομασία K8.

Το K8 Plus βασίζεται στο SoC της MediaTek, Helio P25, το οποίο συνοδεύουν 3GB ή 4GB RAM μαζί με 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Lenovo K8 Plus επιδεικνύει χωρητικότητα 4000mAh. Όπως αναφέραμε, το K8 Plus είναι η πιο προσιτή συσκευή της Lenovo με διπλή κύρια κάμερα, η οποία βασίζεται σε έναν αισθητήρα 13 Megapixels και σε έναν 5,0 Megapixels.

 

Χάρη στην ύπαρξη της 2ης κάμερας, ο χρήστης είναι σε θέση να δημιουργήσει φωτογραφίες τύπου “bokeh”. Η διπλή κύρια κάμερα συνοδεύεται από dual-tone LED flash. Από τον εξοπλισμό του επίσης δεν απουσιάζει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Η οθόνη του K8 Plus που προστατεύεται από Gorilla Glass 3 (2.5D) έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Το K8 είναι ακόμα πιο προσιτό, αν και βεβαίως απουσιάζει η δεύτερη κάμερα από τον εξοπλισμό του. Η οθόνη συνεχίζει και εδώ να έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών, ωστόσο η ανάλυση της είναι 720 x 1280 pixels. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash ενώ υποστηρίζει phase detection autofocus. Η μπαταρία του έχει επίσης χωρητικότητα 4000mAh.

 

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

 

Οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν ακριβώς με το ίδιο λογισμικό που κυκλοφορούν οι νέες συσκευές Moto, και αυτό σημαίνει ότι διαθέτουν την stock έκδοση του Android 7.1.1 Nougat, με τις ελάχιστες προσθήκες και apps της Lenovo. Το K8 Plus θα κυκλοφορήσει μέσω του Flipkart στην αγορά της Ινδίας με τιμή $171 ωστόσο η τιμή για το K8 Plus δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Άγνωστο αν θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές, εκτός της Ινδικής.

Πηγή:  GSMArena