*

Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ-Γεωργιάδη για ανάρτηση στο Twitter: Kαλεί τον Μητσοτάκη να τον αποσύρει από αντιπρόεδρο

Δημοσιεύτηκε: 13/09/2017 - 10:10

Την απίστευτα οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μια ανάρτηση στο Twitter του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έμοιαζε να αποδίδει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τα όσα έγραψε -και στη συνέχεια διέγραψε...- στο Facebook ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter φωτογραφία του κειμένου της ανάρτησης, στην οποία φαινόταν να την έχει κάνει ο κ. Τσίπρας, γράφοντας, παράλληλα: «Η ιδέα ότι για το ένα φταίει ο Πολάκης, για το άλλο ο Γιάνης, για το τρίτο ο Καρανίκας αστεία. Υπάρχει μόνον Τσίπρας».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημείωσε ότι «έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση.

 

Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Και, φυσικά, περιμένουμε από τον πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία».

πηγή:topontiki.gr