Ο Κούλης φρόντισε για την επόμενη συγκυβέρνηση.

Δημοσιεύτηκε: 14/11/2017 - 10:15

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι"Η εκλογική διαδικασία στην κεντροαριστερά αποτελεί οξυγόνο για την δημοκρατίασε μια πρωτοφανή δήλωση που φυσικά ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής ευγένειας.
Έτσι…. χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ μέχρι και οι Ψωμιάδης Μάνος πήγαν στις ανοικτές κάλπες του... ΠΑΣΟΚ, δηλαδή της αυτοαποκαλούμενης "κεντροαριστεράς" και ψήφισαν, κατόπιν σχετικής "γραμμής" που έδωσε η Πειραιώς! Αυτό αποδεικνύεται από τις περιοχές που υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, οι οποίες όλες συμπίπτουν με την ισχυρή εκλογική παρουσία της ΝΔ!
Έτσι με καταμετρημένο το 71,3% των ψήφων η πρόεδρος Φωφώ είναι πρώτη (43,34%), με μεγάλη διαφορά από τον Νίκο Ανδρουλάκη (25,72%),

Παπανδρέου για Καραμανλή: Είναι λιποτάκτης, ανεύθυνος και μοιραίος. Μας οδήγησε στα χέρια των δανειστών...

Ερε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης. Από την μια έχουμε τρίγωνο Κούλη -Τζεφρυ –Φώφη, και από την άλλη Καραμανλή – Αλέξη- Ανδρουλάκη , υποβοηθούμενοι όλοι από τους… βαστάζους τους..

 

Δ. Παπαδημούλης: «Ήττα όσων ήθελαν ανοιχτά τη σύμπραξη με τη Νέα Δημοκρατία»….Αυτά τα πράγματα γίνονται κάτω από το τραπέζι.

 

 

ΠΗΓΗ