*

Νικολόπουλος: Όλα στο φως για την υπόθεση Novartis

Δημοσιεύτηκε: 13/02/2018 - 17:33

Την άποψη ότι στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS πρέπει να βγούν όλα στο φως, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας: «Αυτά πρέπει να διερευνηθούν και προπαντός δεν πρέπει να αφήσουμε να παραγραφούν ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα. Η έρευνα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, καθώς αναζητείται η διαδρομή του "μαύρου" χρήματος, η οποία θα δείξει την έκταση, αλλά και τη βασιμότητα των καταγγελιών ή μπορεί να καταδείξει και νέα πρόσωπα».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel, ο κ. Νικολόπουλος υποστήριξε, επίσης, ότι «οι Έλληνες φορολογούμενοι περιμένουν, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, να παραιτηθεί από την ιδιότητα του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας, αφού εμπλέκεται με επαγγελματικές συνεργασίες η σύζυγός του με τη φαρμακοβιομηχανία NOVARTIS».

Τέλος, σημείωσε πως «υπάρχουν και άλλα ποινικά αδικήματα που μπορεί να έχουν συμβεί και να μην ήταν στιγμιαία, αλλά να είναι ακόμη εν εξελίξει, όπως π.χ. το αδίκημα του ξεπλύματος χρήματος (αυτό χρειάζεται μία 15ετία για να παραγραφεί), η φοροδιαφυγή αλλά και η σύσταση συμμορίας».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.