*

Κικίλιας: Ο Τσίπρας είναι ο τυφώνας Ίρμα για την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: 12/09/2017 - 03:15

Η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο πρώην υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι που θα το πω αλλά από το στόμα του πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις. Το επενδυτικό κρεσέντο έρχονται να γίνουν η αποχώρηση για την ElDorado και η Ελληνικό ΑΕ να μπλοκάρει ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές». 

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ό,τι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του»

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ετικέτες: