Γεννηματά: Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων, όχι χαμηλών προσδοκιών

Δημοσιεύτηκε: 12/09/2017 - 04:00

«Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, η οποία παρέστη στον αγιασμό στο 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού και ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά».

«Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή σε όλους. Στους μαθητές, στις οικογένειές τους, που εύχομαι να τα καμαρώνουν πάντα όπως επιθυμούν και στους δασκάλους που πρέπει να έχουν την δύναμη για να στηρίξουν τα παιδιά. Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να μιλήσουμε όχι μόνο με τις ευχές μας» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συνέχισε: 

«Θέλουμε να πούμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σχολείο που εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά αλλά αναγνωρίζει και την αξία. Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Κορδελιού. Επέλεξα να σταθώ εδώ, μπροστά σε αυτή την σκάλα με τα μηνύματα αγάπης, φιλίας, δημοκρατίας, δημιουργίας, ανοιχτής κοινωνίας που έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσει έξω από τους τοίχους αυτού του σχολείου. 

«Σε όλη την ελληνική κοινωνία γιατί μαζί χέρι- χέρι οι Έλληνες μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα δυνατή, δημοκρατική, ισχυρή. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

πηγή:real.gr

Ετικέτες: