*

Παρέμβαση Νικολόπουλου για τις πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε: 04/09/2017 - 07:30

Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο των τριών επερωτήσεων του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Ειδικότερα, με τρεις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος θίγει τα κακώς κείμενα στον τομέα της πυρόσβεσης, που επιτείνουν το πρόβλημα των πυρκαγιών στη χώρα μας και πολλαπλασιάζουν τους κινδύνους για απώλειες ανθρώπινων ζωών και καταστροφές σε δάση και περιουσίες.

Στη μία από τις ερωτήσεις του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής υπογραμμίζει την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι 77 οχήματα των Δασαρχείων της Αττικής παραμένουν επί δίμηνο ακινητοποιημένα, επειδή έχουν ξεμείνει από καύσιμα! Εξαιτίας δε, αυτού του λόγου παρέμειναν αδρανείς 100 δασοφύλακες όλη την καλοκαιρινή περίοδο!

Σε άλλη επίκαιρη ερώτησή του προς τον ίδιο Υπουργό, ο Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει ότι οι πυροσβέστες κάθε φορά δίνουν άνισες μάχες με τις φωτιές γιατί στερούνται των κατάλληλων εφοδίων.