*

Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας": Πρόβλημα με τη διακίνηση των αιμοληψιών καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Δημοσιεύτηκε: 23/08/2017 - 22:36

Σοβαρές δυσλειτουργίες στη διακίνηση αιμοληψιών, φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών διαπιστώνει το Σωματείο Εργαζομένων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «oι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού ίσως και η μη σωστή οργάνωση και όχι μόνον, στους κλάδους των Εργατών, των Βοηθών Θαλάμων, των Νοσοκόμων κλπ άλλων, έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.

Σε πρόσφατη περιοδεία μας στους χώρους δουλειάς, διαπιστώσαμε σοβαρό πρόβλημα στη διακίνηση των αιμοληψιών των Ασθενών των Κλινικών, κυρίως στην Νέα πτέρυγα, όπου αιμοληψίες που είχαν γίνει από τις 08:00 πμ, στις 10:30 πμ να μην έχουν αποσταλεί ακόμη στα εργαστήρια.

Διαπιστώσαμε επίσης σοβαρή δυσλειτουργία σε ότι αφορά την διακίνηση Φαρμάκων και Υγειονομικού Υλικού, μια εργασία που πάρα πολλές φορές και μάλιστα πολύ κακώς, εκτελείται από τις επίσης ελλιπέστατο κλάδο των Νοσηλευτριών και τον επίσης ελλιπέστατο και καταπιεζόμενο για όλες τις δουλειές κλάδο των Νοσοκόμων.

Παρακαλούμε την παρέμβασή σας για την ΑΜΕΣΗ διευθέτηση των προαναφερομένων προβλημάτων».