Νικολόπουλος προς Υπουργό Περιβάλλοντος: «Θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για το πόσιμο νερό και την διασφάλιση του υδροφόρου ορίζοντα στην παραλία της Ακράτας;»

Δημοσιεύτηκε: 17/09/2016 - 16:14

Με επιστολές  του προς τους αρμόδιους φορείς, οι οποίες κοινοποιήθηκαν και στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος, ο Σύλλογος  Προστασίας Περιβάλλοντος  Παραλίας Ακράτας ζητάει να ληφθούν  όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο  για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού όσο  και για την διασφάλιση του υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή .
Για την δική σας ενημέρωση , αλλά πρωτίστως για τις άμεσες ενέργειες σας  έτσι ώστε να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα , σας κοινοποιούμε τις επιστολές  και σας καλούμε να απαντήσετε :
1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε , τόσο  για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού όσο  και για την διασφάλιση του υδροφόρου ορίζοντα στην συγκεκριμένη  περιοχή;
2. Έχετε εκπονήσει ένα σχέδιο , μια μελέτη για την αποκατάσταση των αναφερθέντων προβλημάτων στην περιοχή ; Σε τι χρονικό ορίζοντα θα αποκαταστηθούν τα συγκεκριμένα  ζητήματα  ;
3. Πως απαντάτε σε όσα αναφέρονται στις επιστολές και τα δελτία τύπου; Παρακαλώ να μας απαντήσετε αναλυτικά σε όσα αναφέρονται στα έγγραφα που σας κοινοποιούμε.