*

Κλάδεμα των δέντρων λόγω κινδύνου πτώσεις κλαδιών

Δημοσιεύτηκε: 13/09/2017 - 10:32

Στο κλάδεμα των δένδρων στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων.

Τα συνεργεία ανέλαβαν δράση μετά το περιστατικό της Τρίτης, όπου κλαδιά κόπηκαν και λίγο έλειψε να τραυματίστούν θαμώνες καφετέριας. Η ομπρέλα του καταστήματος λειτούργησε ως προστατευτικό!

"Κάθεσαι να πιείς τον καφέ σου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας χωρίς φυσικά να υπολογίζεις τον "ξενοδόχο"...
στην προκειμένη περίπτωση το δέντρο, το οποίο, εαν δεν ήταν η ομπρέλα να κρατήσει την ορμή του, τα κλαδιά θα τραυμάτιζαν τους 3 ανθρώπους, που κάθονταν στο συγκεκριμένο τραπέζι...!!!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

Υ.Γ. Οι ιδιοκτήτες της καφετέριας μετά το σοκ, που υπέστησαν, και την συγνώμη που ζήτησαν από τους θαμώνες, τους κέρασαν τους καφέδες και την πορτοκαλάδα...!!"

Η ανάρτηση στο fb έγινε από τη δημοσιογράφο Βίκυ Δρακούλη και το θέαμα είναι μοναδικό.

Αξίζει να αναφερθεί πως σε αρκετά σημεία της Πάτρας, δεν έχουν κλαδευτεί δένδρα, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλώσει με το ύψος τους να φτάνει ακόμα και το μπαλκόνια δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, με τα κλαδιά να στέκουν "απειλητικά". Ο κίνδυνος τραυμαστισμού για διερχόμενους είναι κάτι παραπάνω από ορατός, στην περίπτωση μάλιστα εκδήλωσης ισχυρών ανέμων.