*

Κ. Πελετίδης στο Patranews.gr: «Πλήρη παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου από Διακονιάρη έως Μείλιχο – Δεν το βάζουμε κάτω… οι επόμενες κινήσεις μας θα είναι πιο σκληρές»

Δημοσιεύτηκε: 24/06/2016 - 03:01

Του Αλέξανδρου Κογκόλη

«Η παραλιακή ζώνη ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεπουληθεί, είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου, αφού έχει περάσει στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων ή όπως τους αρέσει να το λένε, Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας. Κάθε αναμονή είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού», τόνισε στο Patranews.gr ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, χτυπώντας εκ νέου το καμπανάκι στους πατρινούς, για την υπόθεση Παραλιακό Μέτωπο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, με τους επικεφαλής και εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων. Ο Δήμαρχος, τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την παραλιακή ζώνη και για το ότι «ο Πρωθυπουργός δεν έχει ακόμα ασχοληθεί με το αίτημα του τρίτου Δήμου της χώρας για συνάντηση και συζήτηση, γύρω από το ζήτημα της οριστικής παραχώρησης της παραλιακής ζώνης στην πόλη».

 

Ενημέρωσε επίσης τους επικεφαλής και τους εκπροσώπους των παρατάξεων, για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, να διοργανωθεί παμπατραϊκό συλλαλητήριο την Τρίτη 5 Ιούλη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων και πορεία έως το νέο λιμάνι, «προκειμένου ο λαός της πόλης μας, αγωνιστικά να διεκδικήσει να μην περάσει στα χέρια των επιχειρηματιών η θάλασσά του, αλλά να παραχωρηθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση, άμεσα για την ικανοποίηση των αναγκών του στην ψυχαγωγία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».

 

Σημειώνουμε πως, την προσεχή Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη σύσκεψη φορέων και συλλόγων για την προετοιμασία της συγκέντρωσης.

 

«Τώρα ξεκινάμε και οι επόμενες κινήσεις μας θα είναι πιο σκληρές. Δεν το βάζουμε κάτω. Για κάθε περίπτωση πλην της πλήρους παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου, από τον Διακονιάρη έως τον Μείλιχο, η ευθύνη θα βαραίνει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό», υποστήριξε ο κ. Πελετίδης.

 

«Η παραλιακή ζώνη ανήκει στο λαό, είναι για μας!», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πατρέων..