ΑΧΑΪΑ: «Δεν ψηφίσαμε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ», λέει το ΚΙΔΗΣΟ – «Συμμετείχαν», λένε μέλη του ΠΑΣΟΚ – Παρουσία Γεννηματά η ανάδειξη νέου τοπικού γραμαμτέα

Δημοσιεύτηκε: 02/07/2016 - 07:40

Την κατηγορηματική τους άρνηση ότι συμμετείχαν μέλη και ψηφοφόροι του ΚΙΔΗΣΟ στις νομαρχιακές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Κυριακή, δηλώνουν στελέχη του κόμματος του πρώην Πρωθυπουργού, στο Patranews.gr.

 

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θέλουμε την ανασύνταξη του χώρου της κεντροαριστεράς, αλλά δεν συμμετείχαμε σε τέτοια διαδικασία. Δεν ξέρουμε ποιος και γιατί διακινεί τέτοιες πληροφορίες», τονίζουν.

 

Από την άλλη, μέλη του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλουν τη συμμετοχή φίλων του ΚΙΔΗΣΟ, «μελών του ΠΑΣΟΚ που είχαν χρόνια να ασχοληθούν με το κόμμα και στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο νέο του πολιτικό φορέα», στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής επιτροπής, ψηφίζοντας συγκεκριμένες υποψηφιότητες.

 

Στο όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, υπάρχει και η… τρίτη πλευρά, αυτή που απέσπασε την πλειοψηφία στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, υπό τον Ν. Μοίραλη, για την οποία λέγεται πως στηρίχθηκε και από το ΚΙΔΗΣΟ.

Η συγκεκριμένη πλευρά διαψεύδει τη συμμετοχή στις εκλογές ανθρώπων που δεν είναι μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ενώ αποδίδει τα όσα διαδίδονται περί…ΚΙΔΗΣΟ σε «πικρόχολα σχόλια… ήττας που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με την ενότητα που επιχειρείται να υπάρξει στο χώρο».

 

«Μετά τη συνάντηση Φώφης Γεννηματά-Γιώργου Παπανδρέου, με σκοπό την πολιτική σύγκλιση και τη δημιουργία ενός δυναμικότερου πολιτικού φορέα, για την «αναζωογόνηση» του χώρου και μια δυναμική επιστροφή στη βάση, κάποιοι ενοχλούνται, προσπαθώντας να διαδώσουν ψεύτικες πληροφορίες για να χαλάσουν το κλίμα», δήλωσε στο Patranews.gr ο Νίκος Μοίραλης, ο οποίος προαλείφεται για τη θέση του επικεφαλής της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας.

 

Σημειώνουμε τέλος πως, ο νέος γραμματέας θα προκύψει ύστερα από εσωτερική ψηφοφορία του νέου 11μελους οργάνου, το οποίο θα συγκληθεί πιθανόν παρουσία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στις 6 Ιουλίου.

AΛ.Κ.