Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα όταν μάθει πως ο πρώην βγαίνει με την κολλητή της

Δημοσιεύτηκε: 05/12/2017 - 03:45

Ξέρω, διαβάζοντας τον τίτλο ένα ρίγος διαπέρασε την ραχοκοκαλιά σου. Είναι ένα θέμα ευαίσθητο και άβολο που πονάει πολύ και σίγουρα δεν ξεπερνιέται εύκολα. Παρόλα αυτά φίλη μου, επειδή πρόβλημα χωρίς λύση δεν υπάρχει, έχω να σου πω ότι υπάρχουν τρόποι για να ξεπεράσεις την κατάσταση και φυσικά να μη χαλάσεις τη σχέση σου με τη φίλη σου. Διότι αν είναι όντως πραγματική σου φίλη, σίγουρα θα υπάρχει δικαιολογία για όλο αυτό. Έχουμε και λέμε.

 

  • Κράτα αποστάσεις: Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας αν τον πρώτο καιρό προτιμάς να βλέπεις τη φίλη σου χωρίς εκείνον. Βέβαια ρόλο παίζει και ο τρόπος που χωρίσατε. Επίσης έχει μεγάλη σημασία και το είδος της σχέσης σας. Αν ήσασταν μαζί χρόνια, και μάλιστα σοβαρά, σίγουρα τα πράγματα είναι αρκετά αμήχανα. Αν όμως η σχέση σας ήταν σχετικά… κάζουαλ, τότε η κατάσταση είναι πιο εύκολη. Πάντως, ακόμα κι αν για κάποιο διάστημα θελήσεις να κρατήσεις απόσταση ακόμα και από τη φίλη σου, και πάλι φυσιολογικό θα είναι. Και σίγουρα κατανοητό.

 

  • Μη ντραπείς να θυμώσεις: Και να κλάψεις και να σπάσεις πράγματα. Μη διστάσεις να εκδηλώσεις ακόμη και στη φίλη σου τη δυσαρέσκειά σου, με ωραίο πάντα τρόπο. Στην προκειμένη υπάρχει το εξής: Αν τη βλέπεις ότι όντως προσπαθεί να σε πλησιάσει, να δικαιολογήσει τη στάση της, και να σου εξηγήσει τους λόγους που το έκανε-προφανώς πρόκειται για μεγάλο έρωτα-τότε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος σε θέλει στη ζωή του και τον νοιάζει πώς θα το πάρεις όλο αυτό. Αν γενικότερα δε δώσει και ιδιαίτερη σημασία, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να τελειώσει η φιλία σας.

 

  • Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω: Που σίγουρα θέλουν την παρέα σου και γιατί όχι, και κάτι παραπάνω. Ήρθε η ώρα να δώσεις σημασία στους ανθρώπους αυτούς και να κάνεις ένα διάλειμμα από το νεοσύστατο ζεύγος. Φλέρταρε και προσπάθησε να περάσεις καλά. Δεν υπάρχει καλύτερη τονωτική ένεση, από το να νιώσεις και πάλι επιθυμητή.

 

  • Μίλα με τη φίλη σου: Όπως ξαναείπα, σε περίπτωση που δεις εκ μέρους της πραγματικής προσπάθειας για να νιώσεις άνετα και πραγματικά να σε πλησιάσει και να αποκαταστήσει τη σχέση σας, τότε αξίζει να της δώσεις μία ευκαιρία να σου εξηγήσει. Πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις τα συναισθήματα είναι βαθιά και έντονα, διαφορετικά τουλάχιστον η φίλη σου δε θα έμπαινε στη διαδικασία μίας τέτοιας σχέσης. Άκουσέ τη, μίλησέ της κι εσύ, και προσπάθησε να μην την κρίνεις. Να θυμάσαι ότι είναι φίλη σου, σε αγαπάει, και μάλλον τη χρειάζεσαι στη ζωή σου. Και πού ξέρεις, μπορεί στην επόμενη γωνία να περιμένει και σένα κάτι πολύ καλό.

ΠΗΓΗ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.