Το νούμερο ένα μυστικό για νεανική επιδερμίδα

Δημοσιεύτηκε: 20/04/2018 - 16:00

Ο χρόνος ποτέ δεν θα αρνηθεί τη συμμαχία με μια γυναίκα. Γίνεται εχθρός της, όταν θα το έχει επιλέξει η ίδια. Το πέρασμά του είναι αναπόφευκτο. Και τα σημάδια του, επίσης. Ομως, όταν υπάρχουν έξυπνα μυστικά όλα λύνονται!

Την εποχή που μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες είχε το παρατσούκλι 'The body' όχι άδικα. Όσοι αναφέρονται στην Ελ Μακφέρσον, την αποκαλούν ακόμα έτσι, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει μία εκθαμβωτική γυναίκα με ένα καλλίγραμμο σώμα και αναλογίες που θα ζήλευαν και οι εικοσάχρονες. Σαφώς, το dna έχει παίξει το ρόλο του, όπως εξάλλου και η σωστή διατροφή μαζί με τη γυμναστική. Όπως αναφέρει το womantoc.gr, το μυστικό της είναι  από το μπουκαλάκι με το νερό της. Όπου και αν βρίσκεται, δεν αποχωρίζεται ποτέ το νερό της και το κουβαλά συνεχώς στην τσάντα της. Για την ίδια, η συνεχής ενυδάτωση του οργανισμού της είναι μείζονος σημασίας και πάντα έχει στο νου της να εξασφαλίζει τη σωστή υγρασία για το δέρμα της.

Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν δείξει ότι το νερό μπορεί να αλλάξει την πυκνότητα της επιδερμίδας και να την κάνει πιο λαμπερή. Οκτώ με δέκα ποτήρια νερό την ημέρα θα βοηθήσουν το δέρμα σου και τον οργανισμό σου να λάμψει και θα σου χαρίσουν ενέργεια και ευεξία. Και αν δεν το ήξερες, σε ενημερώνουμε ότι το νερό συμβάλλει επίσης στην αποβολή των τοξινών και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, με αποτέλεσμα να προλαμβάνει –σε ένα βαθμό- την γήρανση.

seleo

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.