Η Κέιτ Άπτον μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση από τον Μαρτσιάνο

Δημοσιεύτηκε: 10/02/2018 - 16:50

Το τοπ μόντελ Κέιτ Άπτον διηγήθηκε λεπτομερώς τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον συνιδρυτή της εταιρείας Guess Πολ Μαρτσιάνο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Time. 

Σε ανακοίνωσή του προς το Time ο Μαρτσιάνο χαρακτήρισε τις κατηγορίες της Άπτον «εντελώς ψευδείς» και «παράλογες». «Δεν έχω βρεθεί ποτέ μόνος με την Κέιτ Άπτον», τόνισε ο Μαρτσιάνο. «Δεν την έχω αγγίξει ποτέ με ανάρμοστο τρόπο. Ούτε θα αναφερόμουν ποτέ σε ένα μοντέλο των Guess με έναν τόσο μειωτικό τρόπο». 

«Στηρίζω απόλυτα το κίνημα #metoo, όμως δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με δυσφημεί και να αμαυρώνει τη φήμη μου», κατέληξε. 

Η Άπτον δήλωσε στο Time ότι από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται για την Guess, στις 25 Ιουλίου 2010 σε ηλικία 18 ετών, ο Μαρτσιάνο, που ίδρυσε την εταιρεία το 1981 μαζί με τους τρεις αδελφούς του, ζήτησε να την γνωρίσει και της έπιασε το στήθος «με δύναμη». Όταν τον απώθησε, εκείνος της απάντησε: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι είναι αληθινό». 

Παρότι το μοντέλο, όπως καταγγέλλει, έκανε ό,τι μπορούσε στη διάρκεια της συνάντησης αυτής για να αποφύγει τα αγγίγματά του, ο Μαρτσιάνο συνέχισε να «με πιάνει με αυταρχικό και επιθετικό τρόπο, αγγίζοντας τους γοφούς μου, τα χέρια μου για να με τραβήξει κοντά του, τους ώμους μου για να με τραβήξει κοντά του, τον λαιμό μου, τα στήθη μου και μυρίζοντάς με». 

Αφού ζήτησε από τον φωτογράφο Γου Τσάι να τους αφήσει μόνους, «ο Μαρτσιάνο με κράτησε με δύναμη από τον σβέρκο ώστε να μην μπορώ να κινηθώ και άρχισε να με φιλά στο πρόσωπο και τον λαιμό», μέχρι που η Άπτον κατάφερε να ξεφύγει, όπως τονίζει στη συνέντευξή της. 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.