Η πικρία του Αλεξάνδρου με τον Αναδιώτη και η παρεξήγησή τους πριν το Nomads

Δημοσιεύτηκε: 06/12/2017 - 15:25

Ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Νίκο Αναδιώτη έχουν δημιουργήσει έναν χώρο μόνο γι'αυτούς στην παραλία, στον οποίο δεν «επιτρέπεται» να πάνε σε αυτόν οι άλλοι παίκτες.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε: «Έχουμε φτιάξει ένα μέρος με παγκάκια και τραπεζάκι με κήπο, έχουμε και τη σημαία και ζητήσαμε από τα παιδιά όμορφα κι ευγενικά ότι δεν θέλουμε να πλησιάζουν, δεν θέλουμε να το χρησιμοποιεί κανένας. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε παρέα, ας μην κρυβόμαστε. Δεν θέλουμε να πλησιάζουν τον χώρο. Προφανώς να μην κάτσουν μαζί μας ή να μην τον χρησιμοποιούν για να μη χαλάσει, να το προστατεύσουμε...».

Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα δεν τα έκανα ούτε στο δημοτικό... Αφού δεν πειράζει αυτούς που το λένε, να πειράξει εμένα που πρέπει να το κάνω; [...] Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα είναι με τον Νίκο, που τον ξέρω εννιά χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του. Αν κάτι με λυπεί εδώ πέρα μέσα είναι επειδή δεν είμαι με τον Νίκο. Όχι επειδή δεν θέλει ή δεν θέλω εγώ... Τα παιδιά πέρασαν άσχημα, εγώ ήμουν στη μέση... Με στενοχωρεί αν είναι κάτι με τον Νίκο, που δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αναδιώτης πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή ανέφερε το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads».

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.