Η Πατρινή καλλονή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Δημοσιεύτηκε: 15/05/2018 - 19:00

Μια καλλονή από την Πάτρα και με τίτλο καθώς το 2011 στέφθηκε σταρ Ελλάς, ερωτεύθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Κων/νος Αργυρός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ερωτευμένος με το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι δυο τους τις τελευταίες εβδομάδες είναι αχώριστοι. 

Η 30χρονη καλλονή που πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες των Ηνωμένων Πολιτειών και στα ντεφιλέ κορυφαίων σχεδιαστών του εξωτερικού, εγκατέλειψε για λίγο την Αμερική και βρίσκεται στην Ελλάδα για να είναι μαζί με τον τραγουδιστή. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello! την απαθανάτισε μαζί με τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι, μετά από έξοδό τους με φιλικό ζευγάρι.

Η Ηλιάνα, είχε κατακτήσει τον τίτλο «Σταρ Ελλας» το 2011 και πριν μερικά χρόνια είχε γίνει το κεντρικό πρόσωπο καµπάνιας του οίκου Dolce & Gabbana.

Ψηλή, µε πλούσια µαλλιά και γυµνασµένα µακριά πόδια, η Ηλιάνα, που υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης, διαθέτει εκτός από οµορφιά και μια ισχυρή προσωπικότητα. Ετσι, η καλλονή από την Πάτρα είδε τα όνειρά της να γίνονται πραγµατικότητα με επιμονή και σκληρή δουλειά.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram:

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.