Αντώνης Λουδάρος: «Έκλεισε η φωνή μου από τη στεναχώρια μου για ένα μήνα»

Δημοσιεύτηκε: 13/11/2017 - 11:30

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μιλώντας για δουλειές του παρελθόντος. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως τη δεδομένη περίοδο πρωταρχικό ρόλο γι αυτόν παίζουν οι συνεργασίες και όχι τα χρήματα, καθώς στο παρελθόν μία συνεργασία του είχε ως αποτέλεσμα μία τεράστια έκρηξη και απογοήτευση στη ζωή του.

«Δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Έφυγα εκτός ορίων.»

«Θα ξαναέκανα τηλεόραση με τις κατάλληλες συνθήκες. Δηλαδή, θεματολογία που να με αφορά πολύ κι εμένα και ωραία συνεργασία.

Δεν θα δεχόμουν πρόταση με καλά λεφτά αλλά με comme ci comme ça συνεργασία. Ειδικά τώρα αυτή την περίοδο που όλοι ζούμε περίεργα θέλω ό,τι βγαίνει να το υποστηρίζω πολύ και να το πιστεύω πολύ. Για να μπορώ. Δεν είναι τα πάντα τα λεφτά.»

«Στο θέατρο κινούμαι με τον ίδιο τρόπο. Μου αρέσουν οι ωραίες συνεργασίες. Έτσι κι αλλιώς το θέατρο δεν έχει λεφτά. Δεν έχει τέτοια που να πρέπει να το διαπραγματευτώ.»

Όταν μια συνεργασία δεν είναι καλή πως το αντιμετωπίζεις;

«Προσπαθώ να είμαι ζεν. Φαντάζομαι πως είναι κάτι που όλοι το έχουμε περάσει στη ζωή μας. Το παλεύεις και λες «μια δουλειά είναι κάποτε θα τελειώσει».

Σου έχει τύχει να μην μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου;

«Μου έχει τύχει να μιλήσω άσχημα. Πολύ άσχημα. Δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Έφυγα εκτός ορίων. Δεν θα ήθελα να μου συμβαίνει. Δεν μου αρέσει. Όταν νιώθω ότι με προσβάλλουν και έχω κάνει υπομονή πάρα πολύ καιρό, με υποτιμούν και έχω κάνει υπομονή και συνεχίζει αυτό. Κάποια στιγμή ξεχειλίζει το ποτήρι και βγαίνει ένας Αντώνης που δεν είναι και πολύ ωραίος.»

Όταν έκανες αυτή την έκρηξη έφτιαξαν τα πράγματα;

«Ναι έφτιαξαν, αλλά έκλεισε η φωνή μου από τη στεναχώρια μου για ένα μήνα. Οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Απλώς θα έπρεπε να κάνω την τελική υπομονή.

Ήξερα ότι τελειώνει. Οι άνθρωποι θέλουν όρια και όταν δεν τα βάζεις ή δεν είναι πολύ διακριτά, πολλές φορές συμβαίνει αυτό».

 

πηγη:couscous.gr