Μεγάλος Διαγωνισμός PatraNews.gr

Δημοσιεύτηκε: 01/11/2017 - 11:55

Ο Όμιλος THEODOROPOULOS GROUP σε στέλνει στην Ιταλία σε συνεργασία με την SUPERFAST FERRIES & την ANEK LINES!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο για 2 άτομα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή!

Μεγάλος Διαγωνισμός

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το επώνυμό σας
Παρακλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας μόνο αριθμούς (χωρίς κενά ή άλλους χαρακτήρες)

Διάρκεια διαγωνισμού: από 1 Νοεμβρίου έως και 22 Δεκεμβρίου 2017
Ημερομηνία κλήρωσης: 23 Δεκεμβρίου 2017

* Η προσφορά ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2018 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2018, για ταξίδι κατά τη χαμηλή περίοδο και αναλόγως διαθεσιμότητας (εκτός Ιουλίου, Αυγούστου, Πάσχα και Χριστουγέννων).

** Κάθε μοναδικός τηλεφωνικός αριθμός συνοδευόμενος από έγκυρο e-mail καταλαμβάνει μία θέση στην κλήρωση της 23ης Δεκεμβρίου.

***  Τα αποτελέσματα της κλήρωσης (1 μεγάλος τυχερός και 3 επιλαχόντες) θα ανακοινωθούν στο patranews.gr την ίδια ημέρα και θα ειδοποιηθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπλήρωσαν.

**** Ο μεγάλος τυχερός έχει προθεσμία μιας εβδομάδας να αποδεχθεί και να παραλάβει το δώρο του. Μετά το πέρας της μίας εβδομάδας θα ειδοποιηθεί ο πρώτος επιλαχόντας ο οποίος θα έχει με τη σειρά του μία εβδομάδα για τη αποδοχή και παραλαβή της προσφοράς. Η παραπάνω διαδικασία συνεχίζεται μέχρι κάποιος από τους τυχερούς να αποδεχθεί το έπαθλο. Σε περίπτωση που δεν το αποδεχθεί κανείς, η κλήρωση δεν επαναλαμβάνεται και το δώρο επιστρέφεται.