ποιότητα

03/10/2017 - 17:30
Με αρκετούς απλούς τρόπους μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό μέλι. Η κρυστάλλωση του μελιού, δηλαδή το ζαχάρωμα όπως συνηθίζουμε να το λέμε, συμβαίνει λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του μελιού σε γλυκόζη. Αυτό δεν είναι ένδειξη νοθείας. Για να...
12/05/2016 - 21:59
Ανησυχία και έντονος προβληματισμός για την ποιότητα του πόσιμου νερού, που καταλήγει στις βρύσες των κατοίκων του Άνω Αλισσού, από το αντλιοστάσιου στη θέση ποτάμι Καμενίτσας, εκφράζει μέσω επιστολής του οι κάτοικοι της περιοχής στον Δήμαρχο...
Εγγραφή στο ποιότητα