*

Τουρίστας έσπασε τον αυχένα του σε βόλτα με φουσκωτό στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: 03/10/2017 - 18:30

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι ενός βρετανού τουρίστα στην Ελλάδα. Ο 57χρονος Σάιμον Κρου, που σύντομα επρόκειτο να γίνει παππούς, έχασε τη ζωή του σε μια βόλτα που αποφάσισε να κάνει με φουσκωτό στρώμα, το οποίο το έσερνε ένα ταχύπλοο.

Ο 57χρονος από το Λέστερ πέθανε στις 23 Μαΐου, μετά από τη βόλτα που έκανε στην Κεφαλονιά, στη διάρκεια της οποία υπέστη θανατηφόρα τραύματα στον αυχένα όταν ένας άλλος άνθρωπος προσγειώθηκε πάνω του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ο Κρου ήταν στο στρώμα μαζί με τον αδερφό του Ντέιβιντ και έναν φίλο τους, όταν άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο. Ήταν η τελευταία ημέρα των διακοπών τους και θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους την επομένη.

Η ιατροδικαστής Κάθριν Μέιζον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, ο κύριος Κρου αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο νερό, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κεφαλλονιά. Κατά τη διάρκειας της βόλτας, ένας από τους άλλους συμμετέχοντες εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε επάνω στον κύριο Κρου. Ως αποτέλεσμα της πτώσης του, ο Κρου υπέστη θανατηφόρα χτυπήματα στο λαιμό του».