Ορθή Επανάληψη - Βουλή: Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών των ΟΤΑ που κατέχουν την πλειοψηφία ναυτιλιακών εταιριών και βρίσκονται υπό εκκαθάριση δίνει τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών

Δημοσιεύτηκε: 11/10/2018 - 15:13

---- Σε προηγούμενο τηλεγράφημα με ώρα 14:18 παρακαλούμε να γίνει διόρθωση στην τελευταία παράγραφο στον τίτλο του υπουργού Αλέξη Χαρίτση.
Ακολουθεί το διορθωμένο κείμενο.
---------------------------------------
Την δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι κατέχουν την πλειοψηφία ναυτιλιακών εταιρών εφόσον αυτές τελούν υπό εκκαθάριση ή λυθούν και τεθούν υπό εκκαθάριση μέχρι τις 31/10/2018, προβλέπει τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου για την «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης», η συζήτηση του οποίου άρχισε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης υπεραμύνθηκε της κατάθεσης της νέας ρύθμισης, επισημαίνοντας ότι ήταν αίτημα πολλών δήμων, κυρίως νησιωτικών, που έχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιριών και κρίθηκε αναγκαία καθώς θα τους δώσει ανάσα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που είχαν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.