Έκλεισαν την είσοδο της Εφορίας στα Γιαννιτσά για τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύτηκε: 22/02/2018 - 10:33

Με σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς του κινήματος προχώρησαν σε κινητοποιήσεις σήμερα το πρωί, σε διάφορα μέρη της χώρας. Στα Γιαννιτσά η κινητοποίηση έγινε στην είσοδο της Εφορείας Γιαννιτσών, όπου αναρτήθηκε πανό. 

"Η επίθεση της Κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν απο τον Μάιο. Δεν υπάρχει εργατικό σπίτι που δεν χρωστάει σε τράπεζα, εφορία, Δήμο", σημειώνουν οι οργανώσεις και όπως είπαν στο pellanews.gr οι παριστάμενοι διαμαρτυρόμενοι "η κυβέρνηση συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική της που ρημάζει στην κυριολεξία τον βιος των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών. Έχουν διαλύσει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία".

Στην διαμαρτυρία των Γιαννιτσών συμμετείχαν η Επιτροπή Αγώνα στο Σωματείο Υπαλλήλων-Εμποροϋπαλλήλων Γιαννιτσών, η Επιτροπή Αγώνα στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας(ΕΝΙΠ) και η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.