Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει το νησί που είχαν βάλει στο μάτι οι Beatles [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: 06/10/2018 - 12:49

Νησί απέναντι από την Σκιάθο φέρεται να επιθυμεί να αγοράσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος, μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1», ερωτηθείς για το αν ο Σαββίδης ενδιαφέρεται να κάνει επενδύσεις στην περιοχή του Βόλου, απάντησε: «Οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, υπάρχει ενδιαφέρον για ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Σκιάθο και είναι καταπληκτικό, με την πρασινάδα να φτάνει μέχρι τη θάλασσα, έχει μάλιστα και υδραγωγείο στην κορυφή ενός μικρού βουνού. Απίθανο μέρος. Γιατί να πάει ο Ρομπολόβλιεφ στον Σκορπιό και να μην έρθει και ο Σαββίδης δίπλα από τη Σκιάθο; Εμένα μεγάλη μου χαρά θα είναι να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στην πόλη μου για να δημιουργήσει ένα πολύ καλό μέλλον για τους πολίτες του Βόλου».

Οπως αναφέρει το seleo, το νησί για το οποίο ενδιαφέρεται ο κ. Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η Τσουγκριά που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου.

Το νησί ΤσουγκριάΤο νησί Τσουγκριά

Για το συγκεκριμένο νησί φημολογείται ότι τη δεκαετία του ‘60 θέλησαν να το αγοράσουν οι Beatles. Το θρυλικό συγκρότημα είχε έρθει το καλοκαίρι του 1967 στην πατρίδα μας για να αγοράσει ένα νησί, με την Τσουγκριά να είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η είδηση, ωστόσο, ούτε επιβεβαιώθηκε, ούτε διαψεύστηκε.

Η τοπική ιστοσελίδα σημειώνει ότι όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το νησί εμφανίζεται να ανήκει στη μονή Ευαγγελίστριας της Σκιάθου, καθώς και στις οικογένειες των επιχειρηματικών Επιφανειάδη και Φιξ. 

Λέγεται ότι ήθελαν να το αγοράσουν οι BeatlesΛέγεται ότι ήθελαν να το αγοράσουν οι Beatles

Πηγή: Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει το νησί που είχαν βάλει στο μάτι οι Beatles [εικόνες] | iefimerida.gr 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.