Επιστροφή του Γ. Νίκα στην αλλαντοβιομηχανία "Νίκας"

Δημοσιεύτηκε: 12/06/2018 - 14:00

Στην αλλαντοβιομηχανία "ΠΓ Νίκας", την οποία δημιούργησε ο πατέρας του Παναγιώτης, επιστρέφει ως μη εκτελεστικός πρόεδρος ο Γιώργος Νίκας. Σχετική απόφαση έλαβε σήμερα Τρίτη η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της αλλαντοβιομηχανίας.

Ο Γ. Νίκας δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο με την εταιρεία "Μέγα Γύρος". Σε ερώτηση του Capital.gr αν η επιστροφή του κ. Νίκα στην αλλαντοβιομηχανία αποτελεί προπομπό για περαιτέρω συνεργασία και με τη "Μέγα Γύρος", ο κ. Θεοδωρόπουλος, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αναφέροντας "δεν βλέπω συνέργειες".

Όπως είπε "αυτή τη στιγμή έχουμε εστιάσει να 'γυρίσουμε' την εταιρεία Νίκας και να την κάνουμε κερδοφόρα". "Ο κλάδος που μας ενδιαφέρει", συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος "είναι αυτός των αλλαντικών και έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να συμπορευτούμε και με άλλους παίκτες και να ενώσουμε δυνάμεις". 

Αναφορικά με την αλλαντοβιομηχανία ΒΙΚΗ και ενδεχόμενο ενδιαφέρον της "Νίκας" για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων αυτής, ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως όλα εξαρτώνται από τους όρους και ποιοι θα είναι αυτοί, υπό την προϋπόθεση ότι θα τεθεί σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Σημείωσε πάντως πως την αλλαντοβιομηχανία "Νίκας" την ενδιαφέρει η απόκτηση παραγωγικής μονάδας γιατί αυτή στην οποία στεγάζεται την ενοικιάζει από τις τράπεζες στις οποίες έχει μεταβιβαστεί.

πηγη : capital.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.