*

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ ο εντοπισμός 16 κιλών ηρωίνης σε..τηλεόραση!

Δημοσιεύτηκε: 03/10/2017 - 17:13

Μπλόκο στη διακίνηση 16 κιλών ηρωίνης, από τους άνδρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, το απόγευμα της Κυριακής στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Η συνολική αξία της ναρκωτικής ουσίας που εντοπίστηκε κρυμένη στο εσωτερικό τηλεόρασης που μετέφερε με αυτοκίνητο 47χρονος, ανέρχεται στις 190.000 ευρώ!

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Από την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι ο 47χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από περιοχή της Αττικής και τις μετέφερε έχοντας ως τελικούς προορισμούς την Κορινθία και την Αχαΐα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε το είχε ενοικιάσει από εταιρεία με έδρα την Αττική. 

"Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας ακινητοποιήσαμε το αυτοκίνητο του δράστη και σε έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσαμε τριάντα ανισοβαρής συσκευασίες ηρωίνης, που είχε αποκρύψει μέσα σε μια τηλεόραση.Το συνολικό βάρος της ηρωίνης που κατασχέσαμε είναι (15) κιλά και (776) γραμμάρια", δήλωσε μεταξύ άλλων αναλυόντας το χρονικό της αστυνομικής επιχείρησης στην επίσημη ενημέρωση των Δημοσιογράφων, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Μαρτζάκλης.

"Η Ελληνική Αστυνομία πέτυχε σήμερα ακόμη ένα δυνατό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα και συγκεκριμένα στα κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά. Τους τελευταίους μήνες έχουμε κατασχέσει περισσότερα από 100 κιλά κάνναβης, 850 δενδρύλλια της ίδιας ουσίας και σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, πριν καταλήξουν στις γειτονιές των πόλεων μας και συλλαμβάνοντας τους διακινητές ή καλλιεργητές σε κάθε περίπτωση", επεσήμανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξιάρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς.