Βαρυσήμαντη συνέντευξη του υποψηφίου Συμβούλου Ηλία Λαζανά στον ΑΝΤ-1 ΠΑΤΡΑΣ 105.3 για τις Επιμελητηριακές εκλογές

Δημοσιεύτηκε: 06/12/2017 - 13:59

Ο υποψήφιος Σύμβουλος με τον Συνδυασμό "Επιμελητήριο για όλους" ΗΛΙΑΣ ΛΑΖΑΝΑΣ, μιλησε σήμερα στον ΑΝΤ-1 ΠΑΤΡΑΣ 105.3 για την επόμενη ημέρα των Επιμελητηριακών εκλογών και το όραμά του για ένα νέο Επιμελητήριο Αχαΐας, κοντά σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού.

 

Ανάμεσα σε άλλα,  ο πετυχημενος επιχειρηματίας σημειωσε στην καταλυτική παρέμβαση του,  που ήδη από το πρωί συζητείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχης:

 

«Το όραμα και η φιλοδοξία του συνδυασμού «Επιμελητήριο για Όλους» είναι μόνο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Σε εμάς ανήκουν όλοι, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός συνδυασμός πλήρως απαγκιστρωμένος από κομματικές γραμμές και ταμπέλες".

 

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να προασπίζει τα συμφέροντα των επαγγελματιών. Πολλοί επαγγελματίες της περιοχής δεν είναι ενημερωμένοι για τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου Αχαίας, το οποίο τελικά πρέπει επιτέλους να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τη στήριξη όλου του επαγγελματικού κόσμου!»δρχ

Ακούστε το ηχητικό :

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.