Στα χέρια του πληρώματος 171 ο Κρυμμένος Θησαυρός - Δικαιώθηκε από την Καρναβαλική Επιτροπή μετά την ένσταση που υπέβαλε

Δημοσιεύτηκε: 19/02/2018 - 20:04

Πασιχαρή τα μέλη του πληρώματος 171 παρέλαβαν πριν από λίγο το βραβείο του μεγάλου νικητή του Κρυμμένου Θησαυρού διακαιωμένα από την Καρναβαλική Επιτροπή μετά την ένσταση που υπέβαλαν προκειμένου να ακυρωθεί το γκρουπ 41 το οποίο είχε ανακηρυχθεί νικητής από την ίδια Επιτροπή.

Τα μέλη του πληρώματος ευχαρίστησαν την Καρναβαλική Επιτροπή και υποσχέθηκαν ακόμα καλύτερα... κυνήγια στο μέλλον.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

GROUP ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ Νο 171

ΠΑΤΡΑ 14/02/2018

Κύριοι και κυρίες της καρναβαλικής επιτροπής , σαν αρχηγός του group 171 , ενίσταμαι όσο αφορά την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού για τους παρακάτω λόγους.

Όταν παραλάβαμε το τελικό χαρτί οδηγιών , που μας καθοδηγούσε για τον τελικό προορισμό , στο που ήταν κρυμμένος ο θησαυρός , αναφερόταν και μας εφιστούσαν την προσοχή , με έντονο τρόπο ( βλέπε ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ) , ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ , και προφανώς αναφερόσαστε στο δωματιάκι που ήσαν οι θυρίδες .

Καθώς ξέρετε , ο ένας που μπήκε στην κρύπτη , που ήταν και ο πρώτος , αν εννοείτε αυτό , ήταν από το γκρουπ μας , οπότε και αυτός θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος του θησαυρού

Αν δεν εννοείτε αυτό , τότε σαφώς εννοείτε ότι όποιο γκρουπ βρει την κρύπτη , πρέπει να μπει μέσα μόνο ένας . Καθώς ξέρετε μετά από μας μπήκε το γκρουπ 41 , και δεν μπήκε ένας αλλά τέσσερις .

Αυτό , βάσει των όρων που μας δώσατε , είναι αντικανονικό και θα πρέπει να ακυρωθεί το γκρουπ 41 και να επιστρέψετε το θησαυρό στο γκρουπ μας.

Τώρα θεωρώ ότι καλώς τον βάλατε τον όρο , γιατί από ότι είδε ο παρατηρητής σας , όταν μπήκε μέσα το γκρουπ 41 , εμπόδισαν τον δικό μας , του γκρουπ 171 , και μάλιστα με βίαιο τρόπο , να ψάξει τα υπόλοιπα ντουλάπια , καθότι αυτοί , μέσα στον στενό αυτό χώρο , ήσαν τέσσερις .

Η Επιτροπή σας έπρεπε να μας προστατέψει , καθότι θα έπρεπε να γνώριζε αυτό τον ορό στις οδηγίες και να μην έδινε το τρόπαιο στο 41 . Αλλά πιστεύω δεν είναι αργά και παρακαλώ όπως γραφτεί στα πρακτικά το δικό μας γκρουπ , ότι βρήκε τον κρυμμένο θησαυρό , εφόσον μόνο ένα γκρουπ  και όχι δυο .

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ένσταση μου , και παρακαλώ για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης που πιστεύω ότι θα πράξετε

Υ.Γ. ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ GROUP 171 ΑΡΓΥΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.