Σήμερα θα βουτήξουν οι δύτες στην τεχνητή λίμνη Στράτου για το αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: 23/01/2019 - 07:50

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και το σκοτάδι δεν επέτρεψαν στους δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών να βουτήξουν από χθες στη λίμνη Στράτου, στο σημείο που όπως φαίνεται έπεσε από μεγάλο ύψος αυτοκίνητο που εντοπίστηκε.

Οι έρευνες για το αυτοκίνητο στα σημεία που υποδεικνύουν οι κηλίδες ότι βρίσκεται, θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Υπολογίζεται ότι το βάθος στο οποίο όπου βρίσκεται το όχημα αγγίζει περίπου τα 18 – 20 μέτρα, σύμφωνα και με ενημέρωση των πυροσβεστών από ανθρώπους της ΔΕΗ.

Το αυτοκίνητο, βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο των υπερχειλιστών του φράγματος Στράτου, όπου βρίσκεται και φυλάκιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία που οδηγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το αυτοκίνητο της 35χρονης Αγρινιώτισσας η οποία αναζητείται από χθες το πρωί, όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό της από την οικία της.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρίσκονται επίσης ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης.

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.