Δεσμεύσεις Βίτσα για "καλοκαίρι χωρίς πρόσφυγες" στην Ακτή Δυμαίων

Δημοσιεύτηκε: 10/05/2018 - 08:20

Νεότερη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2.30 το μεσημέρι η συνάντηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον Υπουργό Μετανάστευσης Δημήτρη Βίτσα. Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, από την πλευρά της δημοτικής αρχής τον πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ Θεόδωρο Τουλγαρίδη, αλλά και κατοίκους απο τις νότιες συνοικίες της Πάτρας.

Ο υπουργός, ανέλυσε το σχέδιο για την εκκαθάριση της παραλιακής ζώνης το οποίο, έχει ξεκινήσει σταδιακά απο την Μεγάλη Εβδομάδα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαϊου.

Ο υπουργός, δεσμεύθηκε ότι θα έρθει στην Πάτρα να επιβλέψει το σχέδιο μεταφοράς των μεταναστών και προσφύγων σε οργανωμένες δομές στη χώρα, εντός 20ημέρου

.....

-Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα  με τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Βίτσα. Ο Περιφερειάρχης θα συνοδεύεται από εκπροσώπους της Περιφέρειας, φορέων της Πάτρας, καθώς και των συλλόγων των νότιων συνοικιών της πόλης.

Εντωμεταξύ χθες στην Πάτρα βρέθηκαν κλιμάκια των Υπουργείων μεταναστευτικής πολιτικής και προστασίας του πολίτη καθώς και η Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη όπου είχαν σειρά επαφών με φορείς της περιοχής για το μεταναστευτικό.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.