Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του ένοπλου ληστή σε κατάστημα courier - Τι προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: 14/02/2018 - 09:21

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ληστή στα κουριερ των ΕΛΤΑ στην Πάτρα, στην οδό Πανεπιστημίου 31, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο ύψος του κόμβου Κουρτέση.

Η λεία της ένοπλης ληστείας είναι 2000 ευρώ. Μάρτυρες αναφέρουν ότι νεαρός δράστης, ηλικίας 20 ετών περίπου, μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου, κατάφερε να αποσπάσει το παραπάνω ποσό.
Σύμφωνα με τις περιγραφές των μαρτύρων, ο δράστης ήταν ψηλός, φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν, είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και κρατούσε όπλο.

Οπως είναι φυσικό, στην ευρύτερη περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση και κλίμα ανησυχίας, καθώς η ληστεία σημειώθηκε πολύ νωρίς, σε ώρα αιχμής και ανοικτών καταστημάτων.

Οι περίοικοι εξέφραζαν την ανησυχία τους και σχολίαζαν τη συχνότητα και την ευκολία με την οποία πολλοί ληστές φέρουν όπλα και με πολύ ευκολία τα χρησιμοποιούν απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα και την ζωή των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο δράστης κινήθηκε με άνεση στον χώρο, γνωρίζοντας ίσως που ακριβώς φυλάσσονταν τα χρήματα.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποιούσαν έρευνες στη γύρω περιοχή μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του δράστη, που αμέσως μετά τη ληστεία φρόντισε να εξαφανιστεί.
 

 

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.