Πάτρα: Θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο του άστεγου Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου

Δημοσιεύτηκε: 11/12/2018 - 21:43

Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα ο θάνατος του άστεγου συμπολίτη μας, Χρήστου Τριανταφυλλοπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης.

 Ο άνθρωπος που φορούσε συχνά...  σακκούλες στα πόδια αντί για... παπούτσια (!) έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και το γεγονός συγκλόνισε αρκετούς Πατρινούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας εκλήθη  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες να μεταφέρει τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο στο Νοσοκομείο, καθώς όπως τους είπε "δεν είμαι καλά".

Ήταν γνώριμος στο πλήρωμα των διασωστών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τον διεκόμισαν στο εφημερεύον Νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα".

Δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης ενημερώθηκαν πως η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και ο άστεγος - φίλος των Πατρινών έφυγε από τη ζωή...

"Πόνεσε πολύς κοσμος για τον Χρηστο... Δάκρυσε όλη η αστυνομία και όλο το ΕΚΑΒ που πηγαιναν καθημερινα να τον  παραλάβουν λυπόθυμο και χτυπημενο", ανέφερε σε ανάρτησή της συμπολίτισσα στο FB.

Και προσέθεσε: "Φορέας δεν αναλάμβανε την προστασία του... Έτσι περιφερόταν σους δρόμους. Τα αυτιά απο τους φορείς αδιάφορα... Πονάω συνάνθρωποι Χριστουγεννιάτικα που υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι στην πόλη μου, άρρωστοι και μικρά παιδιά. Κακοποιημένοι άνθρωποι έξω από βιτρίνες με λαμπάκια... Και οι κουστουμαρισμένοι, να αδιαφορούν... Ξενώνας ανύπαρκτος... Πρόνοιες Συλλογοι και Μκο επίσης..."

"Καλό Παράδεισο Χρηστο μου... Δεν δολοφονηθηκες απο αυτούς που πηγαν να σε κλέψουν αλλα απο ολους εμας τους λιγους και ανεπαρκείς που ακόμα δεν μάθαμε ούτε να ψηφιζουμε..."

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.