Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Παύλου Παρασκευόπουλου - Πέθανε ενώ γλεντούσε σε γάμο

Δημοσιεύτηκε: 16/04/2018 - 08:10

Σ' αυτόν τον ελάχιστο χρόνο, έπαψαν οι πρωταγωνιστές να είναι ένα ζευγάρι που ξεκινούσε μια καινούργια ζωή. Ηταν η στιγμή όπου ένας από τους ανέμελους καλεσμένους, έχανε τις αισθήσεις του και σωριαζόταν ανάμεσα σε εμβρόντητους συνδαιτυμόνες.

Ηταν ο Παύλος Παρασκευόπουλος, ένας άνδρας μόλις 53 χρόνων. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά κάθε περαιτέρω βοήθεια αποδείχθηκε μάταια. Κατάπληκτοι και θλιμμένοι οι άνθρωποι που έζησαν το συμβάν πληροφορούνταν κάποιες ώρες αργότερα ότι ο άνθρωπος είχε φύγει από τη ζωή.

Ο Παύλος Παρασκευόπουλος, παντρεμένος με την Αθανασία Καραθανάση, πατέρας ενός γιου, που είχε το όνομα του παππού Γιώργου, ήταν τραυματιοφορέας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η μαύρη είδηση συγκλόνισε τους συναδέλφους του και τον κόσμο του νοσοκομείου. Αφενός δεν φέρεται να έδινε ενδείξεις ότι τον απειλούσε κάποιος κίνδυνος, αφετέρου επρόκειτο για έναν συμπαθή άνθρωπο και έναν ιδιαίτερα θετικό υπάλληλο. Ολοι μιλούσαν για έναν συνεργάτη με υψηλό δείκτη προθυμίας και ευσυνειδησίας, διαθέσιμο να καλύπτει κάθε κενό, κάτι που είχε πολύ μεγάλη σημασία στις εποχές μας, όπου το σύστημα υγείας σε μεγάλο βαθμό είναι «φορτωμένο» στις πλάτες του προσωπικού των νοσοκομείων.

Το θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κοσμική αίθουσα του Παυλοκάστρου. Ο εκλιπών ήταν θείος της νύφης, δημοτικής υπαλλήλου. Ο ξαφνικός θάνατος επήλθε από καρδιακό επεισόδιο, όπως έγινε γνωστό.
Η κηδεία γίνεται στις 5 το απόγευμα σήμερα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βούντενης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.