Πάτρα: Έπεσαν μπογιές και κρότου λάμψης έξω από συμβολαιογραφείο στη Βότση

Δημοσιεύτηκε: 17/05/2018 - 08:08

Κόκκινες μπογιές πέταξαν οι αναρχικοί στο κτίριο όπου πραγματοποιούνται οι ηλεκτρνικοί πλειστηριασμοί στην οδό Βότση. Οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου λάμψης.

Οι αναρχικοί μαζί με τα μέλη κίνησης υπεράσπισης κοινωνικών αγαθών  πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας,, ένα 24ωρο μετά τη χθεσινή ένταση τα χημικά και τα γκλοπ στην οδό Βότση.

Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας με διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι συγκεντρωμένοι με πανο στα χέρια φώναξαν συνθήματα.

 Αξίζει να αναφερθεί πως για σημερα ηταν προγραμματισμένοι δυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοι οι οποιοι ανεσταλησαν από χθες το απογευμα.

-Νέα συγκέντρωση έξω από συμβολαιογραφεία της Πάτρας έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών όπως ανακοίνωσε, καλεί τον κόσμο, σήμερα Πέμπτη 17/5/2018 στη 1 το μεσημέρι, στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου Α’ σε κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν στην πόλη της Πάτρας.

Χθες κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αναρχικών έξω από συμβοαλιογραφείο στην οδό Βότση επικράτησε ένταση, την ώρα πυ οι αναρχικοί επιχειρήσαν να μπουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο και άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν με την χρήση γκλομπς και χημικά.

Μάλιστα τρεις διαδηλωτές τραυματίστηκαν ελαφρά.

Πάντως για χθες Τετάρτη, είχαν προγραμματιστεί για την πόλη της Πάτρας, πέντε ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που αφορούσαν ακίνητα σε Πάτρα και Αγρίνιο. Από τους πέντεμόνο ο ένας πραγματοποιήθηκε που αφορούσε βιοτεχνικό κτίριο στην Βιομηχανική περιοχή, οι υπόλοιποι τέσσερις ανεστάλησαν. Κανείς από αυτούς δεν επρόκειτο για πρώτη κατοικία.

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.