Πάτρα: Μπαράζ επαφών και συνελεύσεις εν όψει των κινητοποιήσεων του Δήμου

Δημοσιεύτηκε: 13/06/2018 - 08:38

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τους αντιδημάρχους, Ανδρέα Αθανασόπουλο και Δημήτρη Πελεκούδα, επισκέφτηκαν χθες το πρωί τους εργαζόμενους του τμήματος Πρασίνου και του ΧΥΤΑ Ξερόλακκας και συζήτησαν μαζί τους για την μεγάλη κινητοποίηση που γίνεται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, την Παρασκευή 15 και την Κυριακή 17 Ιουνίου, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα-Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία».

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ

Στο μεταξύ με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε και η λαϊκή συνέλευση της Δημοτικής Κοινότητας Βραχνεΐκων, στην αίθουσα του Σταυροπούλειου, με θέμα την προετοιμασία της μεγάλης αγωνιστικής κινητοποίησης που διοργανώνει ο Δήμος.

Παρόντες στην λαϊκή συνέλευση ήταν η αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, ο αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας, Δημήτρης Πελεκούδας, πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί και Διαμερισματικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και δημότες.

Οι λαϊκές συνελεύσεις συνεχίζονται σήμερα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ρίου, 7.30 μ.μ. (Γραφεία Δημοτικής Ενότητας Ρίου, Αθηνών 6).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και συγκεντρώσεις της Δημοτικής Αρχής, με τους εργαζόμενους του Δήμου:

-Σήμερα 7.15 π.μ. με τους εργαζόμενους στο τμήμα Αυτεπιστασίας και της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής (στου Λαδόπουλου).

- Αύριο πρωί, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) Θόδωρος Τουλγαρίδης μαζί με το Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ θα επισκεφτούν τα ΚΑΠΗ της πόλης.

-Παρασκευή 15 Ιουνίου, 10 π.μ., περιοδεία στη λαϊκή αγορά των Προσφυγικών.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ

Εξάλλου, ο Σύλλογος Προσωπικού της ΔΕΥΑΠ καλεί όλους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την πόλη μας και ειδικά τους νέους.

Όπως αναφέρουν: «είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα του δημάρχου και θα δώσουμε δυναμικό το «παρών» σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Στις 15 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 ξεκινάμε από τις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα και το γήπεδο της Παναχαϊκής και πορευόμαστε με κατάληξη στην πλατεία Γεωργίου. Κανείς να μην λείψει από τον αγώνα που δίνουμε.

17 Ιουνίου ημέρα Κυριακή στην Κεντρική συγκέντρωση στο Νότιο Πάρκο».

πηγη : gnomip.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.