Πάτρα: Καταδίκη για τον θάνατο του 18χρονου Θανάση Μυλωνά

Δημοσιεύτηκε: 11/02/2019 - 23:30

Σε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων με αναστολή και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για έξι μήνες, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Πατρών, οδηγός οχήματος που κρίθηκε υπεύθυνος για τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε στοιχίσει την ζωή στον 18χρονο Θανάση Μυλωνά.
Το τροχαίο είχε σημειωθεί το 2017 στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας, λίγα μέτρα μακριά από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Ο νεαρός μοτοσικλετιστής είχε υποστεί σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και πνεύμονες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε επιχειρήσει να κάνει αναστροφή στους φωτεινούς σηματοδότες της διασταύρωσης, επί της οδού Καλαβρύτων. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα του άτυχου 19χρονου Θανάση. Στη συνέχεια ο νεαρός δικυκλιστής, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο για να προσκρούσει τελικά σε ακινητοποιημένο σε φωτεινό σηματοδότη όχημα.
Ο Θανάσης Μυλώνας, ήταν εργαζόμενος στην ΔΕΥΑΠ μέσω πρακτικής άσκησης των σπουδαστών της ΕΠΑΣ Πάτρας της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ, ενώ είχε ασχοληθεί και με τον στίβο, στο Σωματείο του Πέλοπα, αλλά και με την πυγμαχία.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.